Als u een bestelling plaatst in onze brocante webwinkel, ontvangt u van ons een persoonlijke bevestiging met een overzicht van uw bestelling en onze bankgegevens.
U kunt betalen middels: Overschrijving via bank- of girorekening.

De betaling dient zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na onze bevestiging te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten we de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven we de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en uw bestelling verzonden wordt.

Voor pakketjes tot 10 kilo bedragen de verzendkosten 6,95 euro, maar eventueel boeken en kleine pakketjes die door de brievenbus kunnen, zijn goedkoper. De precieze verzendkosten, kunt u op de bevestiging van de bestelling lezen. Gecombineerde bestellingen kunnen natuurlijk ook en dat bespaart weer verzendkosten.
Voor aanvullende info + internationale tarieven verwijzen we u naar www.tntpost.nl .

U kunt uw bestelling ook afhalen. Dat kunt u aangeven bij de bestelling. Sommige artikelen zijn vanwege de breekbaarheid en grootte alleen af te halen.

We geven altijd duidelijke informatie over de staat van het artikel. Heeft u daarna nog vragen, dan beantwoorden we die graag. We verpakken uiterst zorgvuldig. Mocht het bestelde tegenvallen, accepteren we het terug binnen 7 dagen, mits u zelf de verzendkosten betaalt! Als u het pakket hebt uitgepakt, laat ons dan eens weten wat u er van vindt, dat stellen we op prijs!